تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 11:44 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
نقش اثرگذار زنان در حفظ بنیان خانواده‌ها

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: موضوع زن بسیار موضوع پرچالشی در جامعه است در حالی که نقش اثرگذار زنان در حفظ بنیان خانواده‌ها قابل کتمان نیست.

خبرگزاری فارس: نقش اثرگذار زنان در حفظ بنیان خانواده‌ها
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، طاهره بیگم سیدی اظهار کرد: موضوع زن بسیار موضوع پرچالشی است در حالی که نقش اثرگذار زنان در حفظ بنیان خانواده‌ها قابل کتمان نیست.

وی افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری موضوع خانواده در برهه کنونی اولویت نخست جامعه است ولی در این امر مانند بسیاری از امور دیگر در تحقق خواسته‌های مقام معظم رهبری فقط در حد حرف و شعار باقی مانده‌ایم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین بیان کرد: از دیدگاه دین مبین اسلام توسعه و تکثیر نسل از ارزش‌های تربیتی یک جامعه است و بانوان ما باید رغبت بیشتری به فرزندآوری داشته باشند.

سیدی تصریح کرد: فضای خانواده به هر شکل تحت تأثیر تربیت زنان خانواده است و کار و ایده اصولی ما باید آموزش زنان در همه زمینه‌ها باشد.

وی ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی در زمینه خانواده از اولویت‌ها و نیازهای به حق خانواده‌ها است اما در برگزاری این گونه کارگاه‌ها باید دقت شود که کارشناسان و مدرسان علاوه بر داشتن تخصص از بنیه دینی و اعتقادی لازم برخوردار باشند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین از تلاش‌های اداره کل مور بانوان و خانواده استانداری قزوین در زمینه توانمند کردن زنان در حوزه اقتصادی در آینده‌ای نه چندان دور خبر داد.

انتهای پیام/2667/ح


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 11:44 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
تغییر الگوی کشت در 9 هزار هکتار از اراضی قم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در جلسات متعددی که در راستای تغییر الگوی کشت برگزار کردیم به این جمع‌بندی رسیدیم که این طرح باید در 9 هزار هکتار از اراضی قم اجرا شود.

خبرگزاری فارس: تغییر الگوی کشت در 9 هزار هکتار از اراضی قم
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی قم، محمدرضا طلایی اظهار کرد: استان قم طی سالیان گذشته از ظرفیت‌های مختلفی که در کشور وجود داشته از جمله آبیاری پر‌فشار بهره‌مند نبوده است، در همین راستا در سال گذشته 4 میلیارد تومان برای این طرح در نظر گرفته‌ شده بود و با 11 میلیارد تومانی که در سفر هیئت دولت مصوب شد، حداقل در 3 هزار هکتار از اراضی قم سیستم آبیاری نوین را اجرا خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه در سال 93 توفیقات بسیار خوبی در جهاد کشاورزی داشتیم تصریح کرد: تلاش داریم که سطح تولید را حفظ کرده و سطح زیر کشت را کاهش دهیم و با این کار ضمن کاهش مصرف آب، درآمد کشاورزان را نیز بالا ببریم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم ادامه داد: انتقال پساب جنوب تهران یکی از ضروریاتی است که باید اعتبار آن تأمین شود، چرا که اگر این کار صورت نگیرد، اراضی کشاورزی منطقه با مشکل مواجه خواهد شد.

وی گفت: تنظیم بازار محصولات کشاورزی یک موضوع ملی است اما در استان قم حدود 30 درصد بازار را می‌توانیم با خریدهای حمایتی و تضمینی که انجام می‌دهیم، مدیریت کنیم که در این راستا نیازمند تأمین نقدینگی هستیم.

طلایی با تأکید بر ضرورت کشت گلخانه‌ای در استان قم افزود: امسال با همکاری بخش خصوصی احداث 5 هکتار گلخانه را برای کشت سبزی در دستور کار داریم که در سال آینده 70 هکتار گلخانه را زیر کشت سبزی خواهیم برد.

وی اضافه کرد: برای نخستین بار در استان قم سیفی‌جات، طالبی، خربزه و ذرت را به‌وسیله نوارهای آبیاری کشت کردیم که اگر عملکرد قابل قبولی داشته باشیم، حداقل 40 درصد مصرف آب کاهش خواهد یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه اصلاح الگوی کشت نیز در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قم است گفت: امسال در استان قم کشت نشایی را انجام می‌دهیم، چرا که این کشت دو آب زراعت را جلو می‌اندازد و تا 35 درصد می‌تواند در کاهش آب تأثیرگذار باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر دو شهرک گلخانه‌ای و پنج شهرک دام استان قم از گازوئیل یارانه‌ای استفاده می‌کنند افزود: در حال حاضر دولت سالانه یک میلیارد یارانه سوخت به این واحدها اختصاص می‌دهد در صورتی‌ که باید این واحدها به شبکه گاز متصل شوند.

طلایی تصریح کرد: لوله‌کشی داخل مجتمع را با اعتباراتی که استانداری در اختیار ما قرار داده انجام داده‌ایم و امیدواریم با مساعدت مسئولان این واحدها از نعمت گاز برخوردار خواهند شوند.

وی گفت: زمین و آب در اختیار کشاورزان است و جهاد کشاورزی باید بتواند آنان را متقاعد کند که به سمت تغییر الگوی کشت بروند که تمام تلاش ما نیز در همین راستا است.

انتهای پیام/2258/ط


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 11:44 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
بیش از 60 درصد بیماری‌ها ناشی از فشار خون است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بیش از 60 درصد بیماری‌های مغزی و عروقی ناشی فشارخون بالا است.

خبرگزاری فارس: بیش از 60 درصد بیماری‌ها ناشی از فشار خون است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، سید علیرضا مروجی صبح امروز در حاشیه اجرای برنامه غربالگری بیماری فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان، در جمع خبرنگاران با اشاره به عوارض فشار خون بالا اظهار کرد: 49 درصد سکته‌های قلبی و 13 درصد از کل موارد مرگ، قابل انتساب به این بیماری است.

وی افزود: دلایل اصلی بروز فشار خون بالا ناشناخته است و سن، چاقی، سابقه خانوادگی، مصرف سیگار و الکل، مصرف زیاد سدیم و مصرف ناکافی پتاسیم و منیزیوم مهم‌ترین عوامل خطر شناسایی شده برای بیماری فشار خون است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان فشار خون بالا را یکی از مهم‌ترین مشکلات سلامت عمومی و رو به توسعه در دنیا دانست و تصریح کرد: این مسئله به علت افزایش طول عمر و شیوع فشار خون بالا می‌باشد و علی‌رغم آن که به آسانی تشخیص داده می‌شود در اغلب اوقات بدون علامت و بسیار شایع است.

وی، بهترین راه شناسایی فشار خون را اندازه‌گیری با دستگاه فشارسنج ذکر کرد و نارسایی قلبی، بیماری عروق محیطی و خونریزی ته چشم را از دیگر عوارض فشار خون بالا برشمرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با بیان اینکه درمان فشار خون بالا با کاهش قابل چشمگیری در عوارض بیماری قلبی عروقی همراه است، ادامه داد: با داشتن شیوه زندگی مناسب، کاهش مصرف سدیم یا نمک در رژیم غذایی، عدم مصرف دخانیات، کاهش چاقی به خصوص چاقی شکمی، حفظ وزن مطلوب، افزایش فعالیت بدنی، کنترل قند خون و کنترل اختلالات چربی خون می‌توان فشار خون بالا را اصلاح کرد.

مروجی تأکید کرد: مدیریت بیماری فشار خون بالا نه تنها بستگی به درمان دارویی بلکه به تغییر شیوه زندگی نامناسب از جمله کم‌تحرکی، رژیم غذایی نامناسب، ترک دخانیات و سایر تغییرات وابسته دارد.

وی یادآور شد: از علل اصلی ناکامی در درمان فشار خون بالا نبود علامت بیماری و آگاهی ناکافی جامعه به ویژه بیماران نسبت به بیماری و عوارض آن است.

به گفته وی، با توجه به اهمیت پیشگیری از فشار خون بالا مقرر شده برنامه غربالگری این بیماری به همت گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه اجرا گردد.

انتهای پیام/2406/ط20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
دستگیری 3 شکارچی متخلف در پیرانشهر

رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیرانشهر از دستگیری سه شکارچی متخلف در این شهرستان خبر داد.

خبرگزاری فارس: دستگیری 3 شکارچی متخلف در پیرانشهر
 

طه ایزان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: ماموران یگان حفاظت با همکاری ایستگاه بازرسی شهید صیاد شیرازی در سه‌راه پسوه سه متخلف زنده‌گیری غیرمجاز را دستگیر کردند.

وی گفت: نامبردگان بر خلاف مقررات شکار و صید، 150 قطعه سهره طلایی را زنده­‌گیری کرده که از این تعداد 19 قطعه تلف و قابل بازگشت به طبیعت نبودند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیرانشهر افزود: پس از دستگیری این شکارچیان متخلف تعدادی قفس و صندوق نگهداری پرنده از آنان کشف و ضبط شد.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست پیرانشهر پس از رهاسازی 131 قطعه سهره طلایی به دامن طبیعت، شکارچیان متخلف را به مقام قضایی تحویل دادند.

ایزان با بیان اینکه مرگ این پرندگان در اسارت دو میلیون ریال جریمه در پی دارد، تصریح کرد: اگر سهره‌های طلایی در هنگام کشف شرایط بازگشت به طبیعت را داشته باشند شکارچیان خاطی فقط از جنبه عمومی جرم به پرداخت جریمه نقدی محکوم خواهند شد و اگر قادر به بازگشت به دامان طبیعت نباشند علاوه بر جریمه از جنبه عمومی به پرداخت دو میلیون ریال به ازا هر یک پرنده محکوم خواهند شد.

وی افزود: سهره طلایی در تمام مناطق استان به وفور یافت می‌شود و اغلب نیز این پرندگان در مسیرهای رودخانه که دارای تراکم درخت بیشتری هستند مشاهده می‌شوند.

سهره طلایی پرنده‌ای است با بال‌های زرد و سیاه، دم سیاه و سفید، صورت قرمز لاکی و پشت قهوه‌ای خاکی که در ناحیه دمگاه به سفیدی می‌گراید.
سِهرِه پرندگانی دانه‌خوار و حشره‌خوار با منقاری کوتاه، مخروطی و قوی و پر و بالی رنگارنگ هستند. در خارج از فصل زاد و ولد می‌کنند و دسته‌جمعی به سر می‌برند نر و ماده تقریباً هم‌شکل نیستند. روی درختان، بوته‌ها، یا زمین لانه می‌سازند.

این پرندگان در کشور ما به جز در نواحی محدودی از جنوب شرق در سایر نواحی به تعداد نسبتاً فراوان دیده شده است.

انتهای پیام/61003/ک30


ادامه مطلب
نظرات 0
ممنوعیت استفاده از امکانات دولتی در تبلیغات کاندیداهای انتخابات

فرماندار رودبار استفاده از هرگونه امکانات دولتی و بیت‌المال توسط روسای اداره‌ها و نهادها برای جناح و کاندیدای خاصی را ممنوع عنوان کرد و گفت: در صورت مشاهده چنین مواردی، به شدت با فرد متخلف برخورد می‌شود.

خبرگزاری فارس: ممنوعیت استفاده از امکانات دولتی در تبلیغات کاندیداهای انتخابات
 

به گزارش خبرگزاری فارس از رودبار، سیدمحمد احمدی صبح امروز در نشست هماهنگی برنامه‌های سالروز اقامه نخستین نماز جمعه کشور در این شهرستان برپایی نماز جمعه را از دستاوردهای مهم انقلاب و یادگارهای امام راحل عنوان کرد.

وی با بیان اینکه نماز جمعه موجب مشارکت مردم می‌شود، افزود: خطبای نماز جمعه در این میدان عبادی‌ـ‌سیاسی مردم را به تقوای الهی و انجام امور معنوی، درست و منطبق با شرع مبین نبوی دعوت می‌کنند.

فرماندار رودبار تحلیل و نقد مسایل سیاسی را از دیگر فضیلت‌های نماز جمعه ذکر کرد و گفت: در شهرستان رودبار چهار نماز جمعه در شهرهای رودبار، منجیل، لوشان و رستم‌آباد برگزار می‌شود.

وی تریبون نمازهای جمعه را فرصتی برای بیان مسایل و مشکلات مختلف مردم دانست و تصریح کرد: ائمه جمعه پدران معنوی ما هستند و مکلف به بهره‌مندی از نظرات آنها در مسایل مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی هستیم.

احمدی در ادامه به موضوع جمع‌بندی هسته‌ای ایران در وین اشاره کرد و افزود: نشست دیپلمات‌های ایران در مقابل 6 کشور قدرتمند دنیا نشان‌دهنده حقانیت کشورمان در برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای است.

وی با اشاره به انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: ائمه جمعه نقش مهمی در ایجاد مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دارند.

فرماندار رودبار استفاده از هرگونه امکانات دولتی و بیت‌المال توسط روسای اداره‌ها و نهادها برای جناح و کاندیدای خاصی را ممنوع عنوان کرد و یادآور شد: در صورت مشاهده چنین مواردی، به شدت با فرد متخلف برخورد می‌شود.

حجت‌الاسلام بابایی امام جمعه لوشان نیز در نشست مذکور از افزایش درخواست‌ها برای برپایی نمازهای جمعه در شهرهای فاقد نماز جمعه خبر داد و گفت: نمازهای جمعه مکانی برای پرداختن به مباحث اعتقادی و دینی و سیاسی است.

انتهای پیام/2300/ب۲۰


ادامه مطلب
نظرات 0
رقابت تیراندازان خراسان جنوبی در مسابقات قهرمانی کشور

رئیس هیئت تیراندازی خراسان جنوبی گفت: 20 تیرانداز استان در مسابقات آزاد تفنگ و تپانچه کشور سیبل را نشانه می‌روند.

خبرگزاری فارس: رقابت تیراندازان خراسان جنوبی در مسابقات قهرمانی کشور
 

محمدرضا نایاب امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بیرجند اظهار داشت: تیم تیراندازی تفنگ و تپانچه خراسان جنوبی به سومین مرحله مسابقات آزاد تفنگ و تپانچه کشور اعزام شد.

وی افزود: این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان با حضور حدود 300 تیرانداز سراسر کشور طی روزهای اول و دوم مردادماه امسال در سالن 80 خطه استادیوم آزادی تهران برگزار می‌شود.

رئیس هیئت تیراندازی خراسان جنوبی تصریح کرد: دانیال کاظمی، طاهره اسداللهی، کوثر کوچی و سیده‌منیژه رضوی نمایندگان شایسته استان در گروه تپانچه سومین مرحله مسابقات آزاد تفنگ و تپانچه کشور هستند که به مصاف رقیبان ملی‌پوش خود می‌روند.

نایاب یادآور شد: احسان سلمانی، ابوالفضل میابادی، ابوالفضل هنرمند، راضیه حاجی‌پور، سارا آزادمنش و سیدحسین هاشم‌آبادی نیز به نمایندگی از خراسان جنوبی در گروه تیراندازی با تفنگ‌بادی این دوره از مسابقات به رقابت می‌پردازند.

انتهای پیام/69014/ق10


ادامه مطلب
نظرات 0
برگزاری نخستین دوره مسابقات ساندای بانوان در رده نوجوانان در زاهدان

رئیس هیئت ووشوی بانوان سیستان و بلوچستان گفت: نخستین دوره مسابقات ساندای بانوان در رده نوجوانان و جوانان مرداد ماه امسال در زاهدان برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: برگزاری نخستین دوره مسابقات ساندای بانوان در رده نوجوانان در زاهدان
 

عباس شیبک امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: هیئت ووشوی بانوان سیستان و بلوچستان نخستین دوره مسابقات ساندا در رده (نوجوانان) را برای متولدین 79/10/12الی82/10/11 و در اوزان 56-52-49-46-43-40-37-34-31-28-) برگزار می‌کند.

وی همچنین از برگزاری سومین دوره مسابقات ساندای (جوانان) برای متولدین 76/10/12الی79/10/11 و در اوزان(60ـ 56ـ 52ـ 48) خبر داد.

رئیس هیئت ووشوی سیستان و بلوچستان افزود: برترین‌های مسابقات نوجوانان به رقابت‌های انتخابی تیم ملی استان سمنان در تاریخ 25 مرداد ماه اعزام می‌شوند.

این مسئول ادامه داد: جوانان برتر در این رقابت‌ها برای اعزام به مسابقات تیم ملی تهران در تاریخ اول شهریور ماه سال جاری مشخص خواهند شد.

وی ادامه داد: زمان وزن کشی، دوشنبه 12 مردادماه امسال ساعت 15 تا 18 در خانه ووشو در دهکده ورزشی المپیک و زمان و مکان مسابقات سه شنبه 13 مرداد ماه .ساعت 8 صبح در خانه ووشوی استان برگزار می‌شود.

شیبک از شرکت کنندگان خواست تجهیزات، کلاه، دستکش، لثه، هوگو، ساق وروپای، کاپ همراه داشته باشند.

رئیس هیئت ووشوی سیستان و بلوچستان گفت: رقابت‌ها در سطح جوانان بر اساس قوانین استاندارد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/3139/ق20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
خسارت 10 میلیارد تومانی به بخش کشاورزی مازندران

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: بیش از 10 میلیارد تومان بر اثر سیل اخیر تاکنون به بخش کشاورزی خسارت وارد شده است.

خبرگزاری فارس: خسارت 10 میلیارد تومانی به بخش کشاورزی مازندران
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سیدمحمد جعفری اظهار کرد: با توجه به بارندگی چند روز اخیر در استان، خسارت‌هایی به بخش کشاورزی استان شامل مزارع برنج، سردهنه‌ها، کانال‌های آب‌رسانی، جاده‌های بین مزارع، دامداری‌ها و واحدهای دامداری کوچک وارد شده است.

وی ادامه داد: با توجه به استمرار بارش باران از روز جمعه تا امروز برآورد میزان خسارت در شهرهای مختلف استان توسط کارشناسان جهاد کشاورزی در حال انجام است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه تاکنون به بیش از 10 هزار هکتار از شالیزارهای استان خسارت 10 تا 30 درصدی وارد شده است، بیان کرد: به بیش از 50 کیلومتر از جاده‌های بین مزارع و 36 سردهنه خسارت وارد شده است.

این مسئول با بیان اینکه بارش سیل در استان تاکنون بیش از 10 میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرده است، ادامه داد: برآورد خسارت نهایی تا 24 ساعت آینده اعلام می‌شود.

جعفری گفت: بیشترین خسارت ناشی از سیل اخیر به غرب استان، سوادکوه و کجور وارد شده است.

انتهای پیام/3141/ک/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
37 کلاس صومعه‌سرا پذیرای مسافران تابستانی

رئیس اداره آموزش و پرورش صومعه‌سرا گفت: 37 کلاس در چهار مدرسه نمونه و مجهز صومعه‌سرا آماده پذیرش مسافران تابستانی است.

خبرگزاری فارس: 37 کلاس صومعه‌سرا پذیرای مسافران تابستانی
 

مجید آلیانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در صومعه‌سرا با اشاره به پذیرایی 70 خانوار تاکنون در محل‌های اسکان آموزش و پرورش، اظهار کرد: این خانوارها تعداد 329 نفر را شامل می‌شوند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته برای اسکان تابستانی، 291 خانوار پذیرش شده بودند، افزود: 281 خانوار از تعداد مذکور جزو فرهنگیان و 10 خانوار نیز از کارکنان نهاد دولتی دیگری بودند.

رئیس ستاد اسکان صومعه‌سرا گفت: سال گذشته در مجموع برای اسکان تابستانی پذیرای یک‌هزار و 577 نفر بودیم که از این تعداد، یک‌هزار و 524 نفر فرهنگی و بقیه از نهادهای دیگر بودند.

وی از فعالیت چهار مدرسه در زمینه اسکان مسافران تابستانی از جمله یکء‌مدرسه به صورت ویژه خبر داد و تصریح کرد: مدرسه نمونه دولتی‌الزهرا (س) با 17 کلاس مجهز و درجه A است.

آلیانی ادامه داد: سه مدرسه 17 شهریور و زینب (س) گوراب‌زرمیخ و بعثت اباتر نیز جزو مدارس درجه B هستند که در مجموع 20 کلاس برای اسکان و پذیرایی از مسافران تابستانی دارند.

وی مدارس ویژه را شامل خوابگاه نمونه دولتی دارای تخت، یخچال و تلویزیون مجزا برای هر مسافر و مدارس درجه B دارای کف موکت و فرش و امکاناتی مانند آشپزخانه، سرویس بهداشتی و ... عنوان کرد که به صورت مشترک استفاده می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه امسال از اول تیر ماه با 37 کلاس آماده پذیرایی و اسکان مسافران تابستانی در شهرستان شده‌ایم، خاطرنشان کرد: رسالت این نهاد تلاش برای شناسایی اماکن دیدنی و بناهای تاریخی شهر صومعه‌سرا به مسافران تابستانی است و در این زمینه بروشور و کتابچه‌های مربوط به بناها و اماکن دیدنی شهرستان بین مسافران توزیع می‌شود.

وی پذیرش از مسافران تابستانی در مدارس مذکور را به صورت حضوری و اینترنتی ذکر کرد و یادآور شد:امیدواریم مسافران ستاد اسکان آموزش و پرورش صومعه‌سرا از خدمات ارائه‌شده رضایت کافی را داشته باشند و این شهرستان و استان را با خاطره‌ای خوب ترک کنند.

انتهای پیام/84001/م30/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 11:34 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
همه مردم در مقابل ارائه خدمات دولت برابر هستند

فرماندار سمیرم گفت: مسئولان باید به عنوان نمایندگان دولت در چارچوب قانون و با تمام توان به وظایف خود عمل کنند و به مردم خدمات ارائه دهند.

خبرگزاری فارس: همه مردم در مقابل ارائه خدمات دولت برابر هستند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از سمیرم، محمدحسین نصرتی دوشنبه‌ شب در مراسم معارفه بخشدار پادنا، مشورت را یکی از ارکان مهم در تصمیم‌گیری دانست و اظهار کرد: در تصمیم‌گیری در مسائل مهم از نظرات کارشناسان و اهل‌فن استفاده شود.

وی با تأکید بر رعایت قانون‌مداری به‌عنوان چراغ راه خدمت به جامعه تصریح کرد: مسئولان باید به‌عنوان نمایندگان دولت در چارچوب قانون و با تمام توان به وظایف خود عمل کنند و به مردم خدمات ارائه دهند.

فرماندار سمیرم با بیان اینکه مردم ولی‌نعمت ما هستند، خدمت صادقانه را از اصول مهم در دولت تدبیر و امید دانست و گفت: هیچ‌کدام از مسئولان ریاستی بر مردم ندارند، بلکه باید به‌عنوان خدمتگزار مردم توصیه‌های عنوان‌شده را که برگرفته از توصیه‌های حضرت علی (ع) به کارگزاران است در جهت خدمت صادقانه به مردم اجرا کنند.

 وی همچنین بر رعایت شفافیت برای مردم تأکید کرد و خطاب به مسئولان افزود: مردم را امین بدانید و وعده‌هایی که به آنان می‌دهید قابل‌اجرا و قانونی باشد.

نصرتی با بیان این عبارت که مردم قدرشناس خدمات نظام هستند، اضافه کرد: مسئولان به‌عنوان میز خطابه دولت، خدمات دولت را در حوزه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به‌طور واضح و گویا برای مردم بازگو کنند.

وی در ادامه ضمن تأکید بر اینکه همه مردم در مقابل ارائه خدمات دولت برابر هستند، اذعان کرد: مسئولان به‌دور از تعصبات قومی و زبانی صادقانه به مردم خدمت کنند.

نماینده دولت در سمیرم تأکید کرد: مسئولان باید همیشه  جلوتر از مردم در میدان باشند و از نزدیک مسائل را بررسی و برای حل مشکلات تلاش کنند.

وی همچنین شناخت دقیق تک‌تک روستاها و مردم منطقه را برای بخشداران ضروری دانست و خاطر نشان کرد: ارتباط با مردم موجب درک متقابل و ایجاد و تقویت همدلی و هم‌زبانی بین مردم و مسئولان می‌شود.

نصرتی انتخاب شعار سال‌ها را توسط مقام معظم‌ رهبری هوشمندانه دانست و گفت: با درایت ویژه و اشرافی که حضرت آقا بر مسائل دارند امسال را بر اساس نیاز به نام همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت نام‌گذاری کردند که این همدلی و هم‌زبانی باید ابتدا از سوی مسئولان باشد و سپس مردم پاسخ دهند.

وی همچنین با تأکید بر اینکه بخشداران به‌عنوان نماینده دولت در مراکز بخش‌ها فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: بخشداران به‌عنوان نماینده دولت در چارچوب قانون برای انجام وظایف در بخش مربوطه اختیار کامل دارند.

فرماندار سمیرم اضافه کرد: اختیاراتی که فرماندار در شهرستان دارد بخشداران در بخش ‌دارند و نیازی به مراجعه مردم به فرمانداری نیست.

مسئولان نیز همان حرف‌شنوی از فرماندار از بخشدار هم وجود دارد. در چارچوب قانون اگر بخشدار بخواهد باید بدون کم و کاستی انجام شود.

به گزارش فارس در این مراسم که با حضور اعضای شورای اداری شهرستان در شهر کمّه برگزار شد، طی حکمی از وزیر کشور از طرف استاندار اصفهان، علیرضا اشتری به‌عنوان بخشدار پادنا معرفی و از زحمات قدم علی غلامی که در حدود دو سال به‌عنوان سرپرست بخشداری پادنا فعالیت می‌کرد تقدیر شد.

بخش پادنا با جمعیت 10 هزار و 700 نفر در 133 هزار هکتار وسعت در فاصله 70 کیلومتری سمیرم در جنوب استان اصفهان است که این منطقه مرز میان استان‌های اصفهان، فارس، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد واقع است.

انتهای پیام/63016/صا/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >